Minőségpolitika

Mottó:

“ A minőség a fogyasztók ragaszkodásának legjobb biztosítéka,

a legjobb védekezés a konkurencia ellen, továbbá

az egyetlen út a folyamatos fejlődéshez.”

(Jack Welch)

 

Minőségpolitikai nyilatkozat

 

A Szathmáry-Car Kft. fő célja:

Az autóalkatrész piac megbízható szereplőjeként magas színvonalon, garantált minőségű termékekkel kielégíteni ügyfeleink igényeit, és ezzel dolgozóinknak stabil megélhetést, a tulajdonosoknak tisztes megtérülést biztosítani.

 

A Szathmáry-Car Kft. értékes végterméke:

Garantált minőségű termékekkel, magas színvonalon kiszolgált, elégedett ügyfelek.

 

Célunk elérése érdekében:

Teljes körűen kialakítjuk és hatékonyan működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerünket és ezt harmadik fél általi tanúsítás megszerzésével, illetve megtartásával bizonyítjuk.

Törekszünk arra, hogy vevőink által igényelt valamennyi termék és szolgáltatás minősége elégítse ki a követelményeket. Betartjuk a tevékenységünkre vonatkozó magyar és nemzetközi hatósági előírásokat és szabályozásokat. Bővítjük és fejlesztjük szolgáltatásaink körét, szakmai tudásunkat.

Szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében beszállítóinkat, alvállalkozóinkat úgy választjuk meg, hogy a megkívánt minőségszintet folyamatosan biztosítani tudjuk. A környezeti körülmények szem előtt tartásával folyamatosan alakítjuk munkakultúránkat, jó minőségű és korszerű gépjárművekkel, gépekkel, berendezésekkel dolgozunk.

A minőségirányítási folyamatban Társaságunk vezetése, a szervezeti egységek és az egyes munkatársak közösen vesznek részt, mindenki kötelezettséget vállalt, hogy a saját tevékenységét a fentiek szerint végzi.

Minőségpolitikánkat és minőségcéljainkat folyamatosan felülvizsgáljuk és a megrendelői elvárásoknak megfelelően fejlesztjük.

 

                        Szolnok, 2016. január 01.

                                       Szathmáry Zsolt

                                         ügyvezető igazgató

 

`