Szervizeknek

 

Stabil beszállítói háttérrel rendelkezünk, igyekszünk minél szélesebb kínálatot biztosítani a keresletnek megfelelően. Termék szortimentünk felöleli a személy és kishaszon gépjárművek alkatrészeinek széles skáláját. Forgalmazott fő alkatrész csoportjaink: futóműalkatrészek, motoralkatrészek, fékalkatrészek, karosszériaelemek, hűtőrendszer alkatrészek, elektromos alkatrészek, kenőanyagok és felszerelések. Termékeink túlnyomó része Európa vezető alkatrészgyártó cégeinek terméke. Ezek a cégek a beszállítói az európai autógyáraknak, így az általunk is képviselt pótalkatrész-piacon kínált termékek minősége megegyezik az eredeti gyári alkatrészek minőségével. A vásárlói igényeket szem előtt tartva, palettánkon megtalálható - az ár-érték arányokat is figyelembe véve - több minőségi és ár kategória szerinti termék, a gyári és gyárival azonos minőségű első vonalas (gyári beszállítói) termékektől a másod- és harmadvonalas termékekig.

Az alkatrészek használati sajátosságairól több éves tapasztalattal rendelkező, gyakorlattal bíró értékesítők adnak tájékoztatást, akik munkájukhoz kapcsolódó, folyamatos képzéseken vesznek részt, a minél magasabb kiszolgálási színvonal érdekében. A személyes és folyamatos kapcsolattartás, kommunikáció érdekében rendszeres ügyféllátogatást végzünk, így tesszük gördülékenyebbé és eredményesebbé együttműködésünket partnereinkkel.

Szervíz Partnereinknek kiemelt kedvezményeket és extra szolgáltatásokat kínálunk! Együttműködési megállapodás alapján dolgozunk, mely tartalmazza a fizetési kondíciót, a kedvezmény mértékét és szállítási feltételeket.

Hogyan lehet Partnerünk? Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

`