Adatkezelés

 

Webáruházunk használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait bizalmasan  kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a postának vagy a futárszolgálatnak átadott, a kiszállításhoz szükséges információk. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

Böngészés során technikai információk kerülnek rögzítésre (például a felhasználó IP címe,   a látogatás időtartama), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett cookie formájában. A cookie-k a felhasználó azonosítására nem alkalmasak, azok csak a munkamenet idején élnek.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti az szathmaryauto@szathmary.hu e-mail címen, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

`